Toppers

 

Onze beide jeugdteams zijn in het seizoen 2019-2020 kampioen geworden in de regiocompetitie.
Van harte gefeliciteerd; we zijn weer supertrots op deze prestatie !!

 Kampioenen 2019-2020

Komende tijd geen badminton !!

De sportzaal is vanaf 16 Maart 2020 voor enkele weken gesloten als gevolg van de Corona situatie. Dit betekent dat we de komende weken niet terecht kunnen om te trainen/spelen. Ook ons jubileumfeest kan niet doorgaan op 28 Maart.
Op het moment dat we nieuwe informatie krijgen, zullen we je zo snel mogelijk informeren.

 

 

 Rabo sponsor-actie 2019

Ook dit jaar hebben we meegedaan met de Rabo sponsor actie. In deze actie mogen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete activiteit die de Rabobank dan sponsort per uitgebrachte stem. Dit heeft ons weer een mooi bedrag opgeleverd, welke we willen inzetten voor de ledenactiviteiten: jeugdkamp, kersttoernooi en het jubileumfeest.

Met natuurlijk onze dank aan José om dit allemaal te regelen.

 

Nog meer Rabo nieuws

De leukste foto's op social media met daarop de gewonnen Rabo sponsor prijs dongen mee naar een extraatje. Als BC-Linne hebben we deze uitdaging opgepakt en José met Danielle hebben onze jeugdleden op een ludieke manier vastgelegd en op facebook geplaatst. Dit heeft de Rabobank gezien en ons beloond met een zeer welkome bijdrage aan ons jubileumfeest. Fantastisch initiatief en prachtig resultaat.

Uitslag loterij 2018

Vrijdag 25 mei 2018 heeft ons lid van verdienste Louis Verhees de trekking gedaan van de loterij in café 't Excuus te Linne.
De volgende loten zijn in de de prijzen gevallen

1e prijs, Eur 100,- op lotnummer 0451
2e prijs, Eur  75,- op lotnummer 0666
3e prijs, Eur  50,- op lotnummer 0350
4e prijs, Eur  25,- op lotnummer 0169

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de prijs. Graag even bellen met José van Eck (046-4856460), dan draagt zij zorg dat de prijs bij u terecht komt.

Iedereen bedankt voor uw ondersteuning van BC-Linne. Met de opbrengst kunnen we een jeugdkamp organiseren de sportzaal huren voor wedstrijden en toernooien.
En u bent natuurlijk van harte welkom om op maandagavond mee te spelen.