We mogen weer !!

Op 5 juni gaan er weer nieuwe maatregelen gelden ivm Corona. Dit betekent voor onze badmintonclub goed nieuws. Er mag namelijk vanaf deze datum weer gedubbeld worden. Het betekent echter niet dat alle regels mogen worden losgelaten. Hieronder een opsomming van de dan geldende regels. Wij verzoeken iedereen zich hieraan te houden. Dit is erg belangrijk omdat we niet graag weer in een lockdown terecht willen komen.

  • Personen vanaf 18 jaar mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten.  Er mag  geen competitie worden gespeeld, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan.
  • Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan, maar zonder toeschouwers.
  • Kleedkamers en douches gaan weer open.
  • Reserveren en een gezondheidscheck blijft verplicht (Al onze leden die op onze ledenlijst staan hebben in principe gereserveerd. Iedereen die komt badmintonnen dient geen klachten te hebben).
  • Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

 

Heb je nog vragen, aarzel dan niet en stel ze.

Toppers

 

Onze beide jeugdteams zijn in het seizoen 2019-2020 kampioen geworden in de regiocompetitie.
Van harte gefeliciteerd; we zijn weer supertrots op deze prestatie !!

 Kampioenen 2019-2020

Nog meer Rabo nieuws

De leukste foto's op social media met daarop de gewonnen Rabo sponsor prijs dongen mee naar een extraatje. Als BC-Linne hebben we deze uitdaging opgepakt en José met Danielle hebben onze jeugdleden op een ludieke manier vastgelegd en op facebook geplaatst. Dit heeft de Rabobank gezien en ons beloond met een zeer welkome bijdrage aan ons jubileumfeest. Fantastisch initiatief en prachtig resultaat.

Komende tijd geen badminton !!

De sportzaal is vanaf 16 Maart 2020 voor enkele weken gesloten als gevolg van de Corona situatie. Dit betekent dat we de komende weken niet terecht kunnen om te trainen/spelen. Ook ons jubileumfeest kan niet doorgaan op 28 Maart.
Op het moment dat we nieuwe informatie krijgen, zullen we je zo snel mogelijk informeren.

 

 

 Rabo sponsor-actie 2019

Ook dit jaar hebben we meegedaan met de Rabo sponsor actie. In deze actie mogen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete activiteit die de Rabobank dan sponsort per uitgebrachte stem. Dit heeft ons weer een mooi bedrag opgeleverd, welke we willen inzetten voor de ledenactiviteiten: jeugdkamp, kersttoernooi en het jubileumfeest.

Met natuurlijk onze dank aan José om dit allemaal te regelen.