Seizoenstart 2021/2022

 

De zomervakantie is weer bijna afgelopen en dit betekent dat we vanaf maandag 6 september weer starten met badmintonnen.

De dagen en tijden zullen weer dezelfde zijn als voor de Corona-pandemie,

Maandagavond: leden tot 18 jaar van 19.00-20.15 uur, leden van 18 jaar en ouder van 20.15-22.00 uur

Woensdagavond: leden tot 18 jaar van 19.00-20.00 uur*, leden van 18 jaar en ouder van 20.00-22.00 uur

 * bij wedstrijden zal dit tot 20.15 uur zijn.

 

De Corona-pandemie is nog niet voorbij en dat betekent dat de aanmelding- en gezondheidscheck nog altijd verplicht is (leden die op de ledenlijst staan zijn automatisch aangemeld).

We hopen dat we kunnen rekenen op jullie gezonde verstand m.b.t de  Corona-regels en gaan ervan uit dat jullie ook anderen hierin respecteren.

We mogen weer !!

Op 5 juni gaan er weer nieuwe maatregelen gelden ivm Corona. Dit betekent voor onze badmintonclub goed nieuws. Er mag namelijk vanaf deze datum weer gedubbeld worden. Het betekent echter niet dat alle regels mogen worden losgelaten. Hieronder een opsomming van de dan geldende regels. Wij verzoeken iedereen zich hieraan te houden. Dit is erg belangrijk omdat we niet graag weer in een lockdown terecht willen komen.

  • Personen vanaf 18 jaar mogen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten.  Er mag  geen competitie worden gespeeld, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan.
  • Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan, maar zonder toeschouwers.
  • Kleedkamers en douches gaan weer open.
  • Reserveren en een gezondheidscheck blijft verplicht (Al onze leden die op onze ledenlijst staan hebben in principe gereserveerd. Iedereen die komt badmintonnen dient geen klachten te hebben).
  • Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

 

Heb je nog vragen, aarzel dan niet en stel ze.

Komende tijd geen badminton !!

De sportzaal is vanaf 16 Maart 2020 voor enkele weken gesloten als gevolg van de Corona situatie. Dit betekent dat we de komende weken niet terecht kunnen om te trainen/spelen. Ook ons jubileumfeest kan niet doorgaan op 28 Maart.
Op het moment dat we nieuwe informatie krijgen, zullen we je zo snel mogelijk informeren.

 

 

Toppers

 

Onze beide jeugdteams zijn in het seizoen 2019-2020 kampioen geworden in de regiocompetitie.
Van harte gefeliciteerd; we zijn weer supertrots op deze prestatie !!

 Kampioenen 2019-2020

Nog meer Rabo nieuws

De leukste foto's op social media met daarop de gewonnen Rabo sponsor prijs dongen mee naar een extraatje. Als BC-Linne hebben we deze uitdaging opgepakt en José met Danielle hebben onze jeugdleden op een ludieke manier vastgelegd en op facebook geplaatst. Dit heeft de Rabobank gezien en ons beloond met een zeer welkome bijdrage aan ons jubileumfeest. Fantastisch initiatief en prachtig resultaat.